Pavelele oferă o modalitate de a adăuga un plus durabil și plăcut din punct de vedere estetic la spațiul exterior al casei tale. Sunt disponibile într-o varietate de culori, forme și dimensiuni. Din fericire, sunt mai mult decât frumoase, dar și durabile.

Beneficiile pavelelor

   Doriți să aduceți schimbări de design în curtea dvs.? Poate că vă doriți să creați  locul perfect pentru a amenaja un grătar, un spațiu de luat masa sau chiar o pergolă?

   Aceste produse rezistente își aseamănă textura și aspectul cu lucruri precum pietrișul, cărămizile de lut, piatra  și multe altele.

   Diversitatea aspectului pe care îl puteți crea este nesfârșit, iar noi vă putem ajuta cu fiecare pas pe care îl aveți de  parcurs.

   Aflați mai multe despre avantajele pavelelor înainte de a decide cu privire la ce doriți să achiziționați.

  • Sunt frumoase

   Să începem cu ceea ce este evident. Pavelele sunt frumoase. Pot fi realizate din cărămidă, piatră sau beton, în funcție de aspectul dorit. Acestea pot face o zonă de relaxare foarte atractivă  și conferă tot confortul dorit. În plus, acestea pot fi prezentate în modele complexe pentru a deveni un punct focal al curții dvs.

  • Sunt durabile

   Sunt zone ale curții intens traficate sau unele în care băltește apa? Pavelele promit să schimbe aceste aspecte. În plus, pavelele sunt un plus benefic pentru toate cele patru sezoane ale anului. Ele vor rezista la temperaturile dure ale iernii, deoarece sunt adesea chiar mai puternice decât plăcile din beton. Apoi, pe măsură ce primăvara se instalează (și bălțile), acestea își vor face partea lor de treabă pentru a reduce mizeria.

  • Nu necesită multă întreținere

   Deoarece pavelele sunt atât de durabile, beneficiază, de asemenea, de o întreținere incredibil de scăzută. O simplă măturare sau spălare cu furtunul de grădină le poate face să arate ca noi în cel mai scurt timp. Dacă au o pete, le puteți freca ușor  cu apă și săpun. Dacă aveți un accident, cum ar fi o fisură sau o crăpătură, puteți înlocui cu ușurință una din pavele, fără a fi nevoie de o înlocuire completă, deoarece acestea sunt compuse din mai multe piese separate.

  • Spațiu de distracție

   Instalarea pavelelor vă oferă zona perfectă pentru distracție. Se îmbină perfect cu un mobilier relaxant, un grătar, un leagăn și multe altele. Nu veți adăuga doar un aspect plăcut ci veți crește și calitatea vieții pentru dvs. și familia dvs.

   O modalitate excelentă de a adăuga o „pată de culoare” în curtea dvs. este cu o terasă pavată. Deoarece curtea dvs. poate fi de orice formă, orice dimensiune și practic orice culoare, puteți face ca proprietatea să devină și mai atrăgătoare din punct de vedere vizual.

   Pavelele sunt minunate pentru a crea poteci în jurul casei, prin grădină, până la ușa din față și multe altele. Se pot folosi aproape orice  dimensiuni, oferindu-vă o varietate de aspecte. Aveți posibilitatea să  vă dați frâu liber imaginației și să alegeți modelul potrivit nevoilor dumneavoastră, tipul de pavele care să vină cu adevărat în completarea locuinței.

Meniu